Björks ‘The Gate’-kjole tog 870 timer at lave

Björks ‘The Gate’-kjole tog 870 timer at lave

I går udgav Björk videoen til sin nye single ‘The Gate‘, hvor hun var iført en imponerende, holografisk kjole designet af Guccis Alessandro Michelle. Sådan en sag bliver ikke til over natten, og på Twitter fortæller Gucci, at der blev lagt 550 timers arbejde i kjolen. Yderligere 320 timer blev der brugt på broderingen, fortæller Pitchfork.

De i alt 870 timer svarer til cirka 36 dages arbejde, og hvis man skal give en sammenligning, var Beyoncés guldkjole, som hun bar til Grammy-uddelingen i år, ‘kun’ en uge (sølle 160 timer) undervejs med 50 mennesker på sagen, fortæller Peter Dundas, der stod bag kjolen, i et interview med Vogue.

Björks hovedsmykke er designet af James Merry, der har designet flere af sangerindens karakteristiske og detaljerige hovedbeklædninger.

Du kan tjekke Björks ‘The Gate’-kjole og ‘The Gate’-videoen ud nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af