St. Vincent annoncerer nyt album – en gentænkning af sidste års fænomenale ’Masseduction’

St. Vincent annoncerer nyt album – en gentænkning af sidste års fænomenale ’Masseduction’
Foto: Nedda Afsari

Da St. Vincent sidste år satte sit femte album ’Masseduction’ i verden, udløste det intet mindre end seks store stjerner herfra under overskriften: »Avant-pop som skamløs forførelseskunst – en triumf«. En positive kvittering, der ingenlunde stod alene.

Nu er St. Vincent tilbage med en ny version af sidste års succes i form af en neddæmpet, mestendels akustisk og piano-baseret gentænkning af originalen. Den nye version får titlen ’Masseducation’, hvilket for de knapt så bogstavfølsomme vil sige, det med tilføjelsen af det lille a forvandler projektet fra masse-forførelse til masse-uddannelse.

Første sang fra det kommende album, der lander allerede den 12. oktober, er ude nu, og det er en gentænkning af nummeret ’Saviour’. På den nye version kan man hurtigt fornemme det såkaldte stripped down-koncept, der toppes af følelsesladet piano hen mod slutningen og understøttes af det slørede billede i baggrunden, hvor man kan ane St. Vincents nøgne ryg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af