Her er ugens fem fedeste fester – lige i tide til julefrokosten

Her er ugens fem fedeste fester – lige i tide til julefrokosten
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Hvornår har det ikke været en fest, når Suspekt har været involveret? På fredag lægger raptrioen vejen forbi Soundvenues INPUT-rum på Vesterbro, hvor de vil fortælle hele historien om deres gennembrudsalbum ‘Ingen slukker the stars’ – det kan kun blive en underholdende aften.

Eventet med Suspekt foregår kl. 20.00, og så er der ellers masser af gode fester at tage til efterfølgende. BunkerBauer-holdet inviterer til ‘Drøm 3’ på Culture Box, og på Natbar står Josefine Winding og Jesper Rummenigge klar med det, der uden tvivl bliver musik, man har lyst til at danse til. Til slut er der fredag også BTF & Friends på Bakken, hvor Smash!Bang!Pow! præsenterer gratis koncert med New Optimism, der er hevet ind fra New York.

Til slut er der lørdag gruppeterapi på Ved Siden Af, når festkonceptet Group Therapy holder deres Session #2 med besøg fra blandt andet portugisiske Violet og Marum, der har både Berghain og Boiler Room på cv’et.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af