Kanye West gav surpriseoptræden under releasefesten for XXXTentacions posthume album ‘Skins’

Kanye West gav surpriseoptræden under releasefesten for XXXTentacions posthume album ‘Skins’
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

I fredags udkom XXXTentacions første posthume album ‘Skins’, som blandt andet bød på en gæsteoptræden fra Kanye West på nummeret ‘One Minute’.

Torsdag aften blev der afholdt releasefest i Miami Beach, Florida, hvor Kanye West overraskede de mange fremmødte ved selv at indtage scenen, og fremføre ‘One Minute’ som en hyldest til den afdøde rapper.

Albummet blev indledningsvis spillet igennem fra start til slut, men da det spillede for anden hoppede West på scenen under rungende bifald, mens en animeret video spillede i baggrunden. Kanye West hev også XXXTentacions mor Cleopatra Bernard på scenen.

Andre rappere som Lil Wayne, Trippie Redd og PNB Rock indtog også scenen for at hylde XXXTentacion. Wayne spillede sit nummer  ‘Don’t Cry’, der har XXXTentacion som featuring, hvor han fik publikum til at synge den afdøde rappers vers.

XXXTentacion blev skudt i juni. Han blev kun 20 år gammel.

Læs også: Vores førstehåndsindtryk af XXXTentacions ‘Skins’ – sang for sang

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af