DaBabys medley-optræden hos Jimmy Fallon er et herligt kaos

DaBaby har netop cementeret sin status som en af årets bedste nye rappere med det stærke album ‘Kirk’, der fortsatte stimen fra gennembrudsudgivelsen ‘Baby On Baby’, der udkom i marts. Nu har han netop spillet en række af sangene fra ‘Kirk’ hos Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’, og resultatet var pænt kaotisk, men også ret charmerende.

Rapperen startede sobert med den soulede ‘Intro’, der både er en af de mest personlige og en af de stærkeste sange på det nye album. DaBaby leverede nummeret koncentreret, men havde alligevel stedvis svært ved at klare de teknisk krævende rap-passager.

Men herefter gik optrædenen over i et helt andet gear med ‘Really’ og ‘Bop’. Først dukkede den faste samarbejdspartner Stunna 4 Vegas pludselig op og gav sit gæstevers fra ‘Really’, og til sidst hoppede gæsterapperen rundt med både DaBaby og dennes backup-rapper på scenen.

De tre rappere lavede et move, hvor de lod som om, at de fik taget et billede, og da ‘Bop’ begyndte at buldre afsted, droppede DaBaby store dele af sine linjer for i stedet at danse på scenen og mime, at han røg en blunt eller spiste suppe.

Det hele var et herligt kaos.

Læs også: Årets bedste nye rapper går med ble – og han har ikke tid til at vente på beatet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af