Rosalía vil røve en bank for sin kæreste i musikvideoen til den nye single ‘Juro Que’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rosalía har netop udgivet singlen ‘Juro Que’, og der er tale om en storslået flamenco-ballade, hvor sangeren har følelserne helt ude på tøjet.

Sangen er domineret af en aggressiv spansk guitar, karakteristiske klap og så selvfølgelig spanierens altoverskyggende vokal. Singlen er den globale popstjernes første udspil i 2020, og man kan håbe på, at der et nyt album på vej, der skal følge op på ‘El Mal Querer’, som vi kårede til et af årtiets vigtigste.

Til glæde for alle, der ikke har det tætteste forhold til den Iberiske halvø, er videoen tekstet på engelsk, så man kan følge med i den dramatiske historie: Rosalías kæreste skal sidde i fængsel i over 400 dage, og hun er så desperat efter at se ham, at hun synger, at hun vil røve en bank for selv at komme i spjældet.

I videoen er to rum forbundet via et to-vejs-spejl. På den ene side sidder Rosalía og på den anden side hendes kæreste i sin celle. Kæresten spilles af Omar Ayuso, der er kendt fra den spanske serie ‘Élite’.

Rosalía er en populær kvinde med mange bemærkelsesværdige fans lige fra Kylie Jenner til Barack Obama, der for nyligt postede sine yndlingssange fra 2019, hvor man kunne finde samarbejdet med J Balvin, ‘Con Altura’, som vi også syntes var en af årets bedste sange. Hun gav sidste sommer en af årets bedste koncerter på Roskilde Festival, og vi krydser fingre for, at hun hurtigst muligt kommer forbi Danmark igen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af