Lizzo leverer inderligt Harry Styles-cover i lak-suit med tværfløjte

For et par måneder siden leverede Harry Styles et cover af Lizzos superhit ’Juice’ i BBC Live Lounge, og tidligere på måneden hev Lizzo Styles med på scenen til en veloplagt duet af samme nummer. Derfor var det kun på sin plads, at Lizzo forleden gav sit bidrag til det fangirl-agtige venskab, da hun besøgte BBC Live Lounge – med masser af storstilet indlevelse og en kæk tværfløjtesolo.

Lizzo leverede Styles’ seneste single, ’Adore You’, der er hentet fra hans andet soloalbum, ’Fine Line’, som udkom sidste år. Lizzo-versionen er desuden – foruden tværfløjten – krydret med et velplaceret, inderligt »Oh, Harry« inden omkvædet for lige at sætte prikken over i’et i den blomstrende lille fan-romance sangerne imellem.

Lizzo gav foruden Styles-coveret et par livenumre i form af hendes hitperler ’Cuz I Love You’ og ’Good As Hell’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af