Nu angriber Kim Kardashian Taylor Swift – og kalder hende en løgner

Nu angriber Kim Kardashian Taylor Swift – og kalder hende en løgner
Kanye West og Kim Kardashian. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Gammel beef ruster aldrig! Sådan ser mottoet ud til at lyde for Taylor Swift og ægteparret West, der i disse dage vender tilbage til deres store konflikt fra 2016. Årsagen er selvfølgelig, at den fulde telefonsamtale mellem sangeren og rapperen er lækket – og at den ser ud til at give Swift genoprejsning, da Kanye i samtalen ikke nævner, at han kalder hende en »bitch« på sangen ‘Famous’.

Det kommenterede popstjernen straks på den mest Swift-agtige måde. Nemlig med en metaagtig story på Instagram, hvor hun skrev, at samtalen var »ulovligt optaget« og brugt til at »frame« hende, hvorefter hun linkede til WHO’s website (hvor man kan støtte kampen mod coronavirus) med en opfordring til at fokusere på det, der er vigtigt lige nu.

Det kunne Kim Kardashian selvfølgelig ikke lade stå ubesvaret hen. Nu skyder hun (eller rettere: tweeter hun) tilbage, og hun bruger såmænd også coronavirus-shaming som et våben.

»Taylor Swift har valgt at genopfriske en gammel konflikt – hvilket på nuværende tidspunkt føles meget selvoptaget, når man tænker på den lidelse, som millioner af ægte ofre konfronteres med lige nu«, tweeter Kim Kardashian blandt andet.

Hun skriver også, at Taylor Swift »rent faktisk lyver« og understreger, at »ingen har benægtet at ordet ‘bitch’ blev brugt uden tilladelse«.

Heri ligger konflikten altså nu: Taylor Swift mener, at hun endelig har fået ret, da det fremstår klart, at hun aldrig sagde god for at blive kaldt ‘bitch’. Kim Kardashian og co. mener dog, at det aldrig var det, det handlede om.

Uanset hvad, så anbefaler vi hermed, at man gør som både Swift og Kardashian anbefaler og vender tilbage til vigtigere gøremål. For som Kim skriver i sit sidste tweet: »Undskyld for at kede jer med alt dette. Jeg ved, at I alle dealer med vigtigere og mere seriøse ting«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af