Post Malones ansigtstatoveringer bunder i usikkerhed: »Jeg er en ugly-ass motherfucker«

Post Malones ansigtstatoveringer bunder i usikkerhed: »Jeg er en ugly-ass motherfucker«
Post Malone. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

I et stort (og sjældent) interview med GQ har Post Malone åbnet dørene til sit indre på vid gab. Her fortæller han om hele sin karriere, hvordan han laver sin musik, og hvorfor han er inspireret af så forskellige artister som Young Thug og David Byrne.

Den Bud Light-drikkende superstjerne kommer også med nogle mere personlige betragtninger – for eksempel beskriver han motivationen bag sine mange ansigtstatoveringer som noget, der bunder i usikkerhed.

»Jeg er en ugly-ass motherfucker. Det (ansigtstatoveringerne, red.) kommer måske fra en usikkerhed, fordi jeg ikke kan lide, hvordan jeg ser ud, så jeg tager noget cool på, så jeg kan se på mig selv og sige, ‘Du ser sej ud, knægt’, og have en smule selvtillid, når det kommer til mit udseende«, siger han til GQ.

Post Malone udsmykkede senest sit ansigt med en rundsav, som drypper med blod. Men det var altså stridshandsken, der holder en morgenstjerne, der kickstartede rapperens 2020-tatoveringer.

På fredag kan du opleve Post Malone i hans skuespillerdebut i filmen ‘Spenser Confidential‘, som er en af de film, vi anbefaler at streame i marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af