Cardi B og Megan Thee Stallion annoncerer ny single: ’WAP’

Cardi B og Megan Thee Stallion annoncerer ny single: ’WAP’

Da Megan Thee Stallion i sidste uge brød tavsheden efter skudepisoden, der efterlod hende såret i begge fødder, fortalte hun, at hun ganske vist befandt sig i en healingproces, men at hun ikke desto mindre snart ville vende tilbage til mikrofonen og levere mere »Hot Girl shit«.

Hot girl shit – indeed. Megan Thee Stallion og Cardi B har nemlig nu annonceret, at de på fredag udgiver fællestracket ’WAP’. Annonceringen landede (blandt andet via Instagram) med et billede af de to rappere ryg mod ryg – med tungerne så langt ude, som det sådan cirka er fysisk muligt.

’WAP’ bliver Cardis første single som lead-kunstner siden sidste års ’Press’, mens Megan Thee Stallion følger op på ’Girls in the Hood’ og ’Savage’-remixet, hvorpå Beyoncé lagde en række benhårde bars.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af