Billie Eilish fortæller grædende om »den smukkeste ting, jeg nogensinde har oplevet« i nyt interview

Billie Eilish fortæller grædende om »den smukkeste ting, jeg nogensinde har oplevet« i nyt interview
Billie Eilish bliver interviewet af Zane Lowe. (Foto: Screenshot)

Noget af det bedste ved ‘The World’s a Little Blurry’, den nye dokumentar om Billie Eilish, er hovedpersonens gigantiske crush på Justin Bieber, der bliver forløst i en scene, hvor hun simpelthen græder i flere minutter i forbilledets arme.

»Du ved præcis, hvordan det er at være den anden person i den situation«, siger storebror og samarbejdspartner Finneas efterfølgende, og det skal faktisk forstås helt bogstaveligt, viser det sig nu.

I et nyt interview med Apples Zane Lowe, som blev lavet i forbindelse med premieren af dokumentaren, afslører Eilish nemlig sit »favorit-fanmoment«, og det ligner faktisk til forveksling scenen med Justin Bieber – bare med Eilish i rollen som stjernen, der bliver omfavnet.

»Jeg var i en butik for over et år siden«, indleder sangeren: »Der var en pige i den anden side af rummet – jeg kommer til at græde, når jeg tænker på det. Hun så på mig, og jeg så på hende. Jeg smilede til hende, og så løb hun hen til mig og hoppede ind i mine arme og krammede mig. Jeg holdt hende, og hun græd. Vi sagde ikke et ord. Det var den smukkeste ting, jeg nogensinde har oplevet«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens Billie Eilish fortæller om det rørende fanmøde, kan hun – som hun selv spåede – ikke lade være med at græde, og man kommer til at tænke på, hvad Justin Bieber skrev til hendes efter deres lange krammer: »Det betød lige så meget for mig, som det gjorde for dig«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af