»Corleone flow«: Branco går fuld ‘Godfather’ i ny video

»Corleone flow«: Branco går fuld ‘Godfather’ i ny video
Branco. (Foto: Screenshot/Youtube)

Branco har haft et travlt år indtil videre. I januar slap han sit andet soloalbum, ‘Baba Business 2’, og siden har han blandt andet udgivet nummeret ‘No Evil’ med Lukas Graham samt senest sangen ‘Broke’.

Men MellemFingaMuzik-medlemmet har vist ikke tænkt sig at sætte farten ned. Han har således netop udgivet en freestylevideo hos YouTubekanalen CPH Platform, hvor han går fuld ‘Godfather’.

Videoen starter med, at Branco ankommer i en Maserati til tonerne af filmens titelmelodi, og sangens titel – ‘Corleone Flow’ – er et nik til mafiaklassikerens hovedperson. Og så er der en samplet en stump dialog cirka halvvejs igennem freestylen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ellers er videoen Branco, som vi kender ham. Der er masser af hårdt leverede linjer om at køre ræs i en dyr bil mens telefonens lokation er på hemmelig. Som på mange af rapperens nye sange er der desuden en del engelsk blandet ind i teksterne.

På trods af freestylens mafiafilm-tema, er der dog (desværre!) ikke nogle italienske bars fra Branco. Hvilket klart er en misset mulighed.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af