Rapperen bag ’Gucci Gucci’ fortæller, hvordan hun blev traumatiseret af sit virale verdenshit

Rapperen bag ’Gucci Gucci’ fortæller, hvordan hun blev traumatiseret af sit virale verdenshit
Kreayshawn. (Foto: Kreayshawn/Instagram)

For ti år siden scorede Kreayshawn et gigantisk viralt hit i form af ‘Gucci Gucci’, der blev et fænomen på YouTube.

Derefter fulgte alle de ting, de fleste unge rappere drømmer om: Millionstor pladekontrakt, dyre musikvideoer, magasinforsider, radiointerviews, koncerter verden over.

Men for Kreayshawn var rapstjernedrømmen et decideret mareridt. Det fortæller hun i et nyt interview hos Stereogum, hvor hun ser tilbage på den vilde tid for et årti siden, hvor hun var en af verdens mest omtalte nye rappere.

Her fortæller Kreayshawn, at hun var afhængig af opioider og drak hostesaft »non-stop«. Rapperen beskriver også, hvordan hun ikke forstod de finansielle aspekter af sin pladekontrakt og fortsat har en gæld på 800.000 dollar på grund af omkostninger i forbindelse med turneer og studietid, som hun ikke vidste, hun hæftede for.

Alle indtægterne fra ‘Gucci Gucci’ går fortsat til at afbetale den gæld, så Kreayshawn tjener ikke en krone på storhittet.

Rapstjernedrømmen sluttede endeligt, da den unge artist blev gravid – hvorefter pladeselskabet prompte fyrede hende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I det hele taget lyder Kreayshawns historie som et klassisk skræmmeeksempel på, hvordan musikindustrien behandler unge artister.

»Mit helbred var sindssygt dårligt«, siger Kreayshawn i Stereogum-interviewet, hvor hun også fortæller, at hun får panikanfald, bare hun hører ‘Gucci Gucci’.

»Hele situationen var bare et stort traume. Det var forfærdeligt«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af