Branco deler ny single – kan kun høres i 48 timer grundet »personlige årsager«

Branco deler ny single – kan kun høres i 48 timer grundet »personlige årsager«
Branco. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Branco har udgivet ‘Blue Lagoon’, der oprindeligt var tænkt som den første single fra rapperens kommende album ‘Baba Business 3’.

Men noget tyder på, at sangen i mellemtiden har lidt en anden skæbne. På Instagram skriver Branco, at sangen kun vil være tilgængelig i 48 timer på grund af »personlige årsager«.

»Aftenens udgivelse vil kun være tilgængelig på Spotify i 48 timer… grundet personlige årsager. Så giv den fuld gas og stream den, mens I kan. Den bliver aldrig udgivet igen«, skriver Branco på Instagram.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvilke personlige årsager, der er tale om, kan vi kun gisne om, men man kunne forestille sig, at det har noget at gøre med rettigheder. Ellers er det bare et PR-stunt.

Rapperen har dog en god nyhed til sin fans i form af en ny sang, som Branco har store planer for:

»Den gode nyhed er, at jeg har rykket rundt i tingene og smider årets sommersingle lige om lidt«, afslutter rapperen.

På ‘Blue Lagoon’ rapper Branco om sin succes, som han blandt andet beskriver med linjen: »I sku’ ha’ sagt, der var så koldt / Op på den top baby«. Han sender også en stikpille til sin egen konkurssag med linjen: »Rolig nu, i sku’ se vores aktieportefølje«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af