Cardi B erkender sig skyldig i slagsmål på stripklub

Cardi B erkender sig skyldig i slagsmål på stripklub
Cardi B. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images.)

Cardi B har i fire år været anklaget for at have startet et slagsmål på en stripklub i New York i 2018 med intention om at udøve simpel vold mod to af klubbens bartendere.

Nu har hun erkendt sig skyldig i tiltalen ved en retssag i New York. Det skriver blandt andet The New York Times.

Slagsmålet brød angiveligt ud, fordi Cardi B havde mistanke om, at den ene bartender havde haft en affære med hendes mand, Offset. Det fik rapperen til at pudse to af sine ansatte på de to søstre bag baren af to omgange med to ugers mellemrum.

Cardi B blev idømt 15 dages samfundstjeneste. Hun har desuden fået tilhold mod at nærme sig de to bartendere i de næste tre år. Cardi B erkendte sig skyldig i to mindre forseelser, mens de resterende 10 tiltaler mod hende frafaldt. Det samme gjorde to af hendes ansatte, skriver Pitchfork.

Med indrømmelsen undgår Cardi B en retssag og en mulig fængselsstraf, skriver BBC.

I en udtalelse til Pitchfork forklarer Cardi B, hvorfor hun valgte at tage ansvar for sine handlinger, efter tidligere at have nægtet sig skyldig i anklagerne:

»En del af det at blive voksen og modnes, er at tage ansvar for sine handlinger. Det er sådan, jeg opdrager mine børn, men jeg er selv nødt til at sætte et godt eksempel. Jeg har truffet nogle dårlige beslutninger i min fortid, som jeg ikke er bange for at tage ansvar for. Disse øjeblikke definerer mig ikke, og de er ikke en refleksion af, hvem jeg er i dag«, siger Cardi B blandt andet.

Hun understreger, at hun »ser frem til at lægge sagen bag sig, så jeg kan vende tilbage til de ting, jeg elsker: Musikken og mine fans«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af