Taylor Swift svæver på en lyserød sky omringet af fisk i ny musikvideo

Taylor Swift svæver på en lyserød sky omringet af fisk i ny musikvideo
Taylor Swift i musikvideoen til 'Lavender Haze'. (Foto: PR)

Taylor Swift udlever virkelig sin instruktørdrøm med musikvideoerne til hitalbummet ‘Midnights’.

Popstjernen har netop udgivet den tredje i rækken, denne gang som akkompagnement til kærlighedssangen ‘Lavender Haze’. Her befinder Swift sig i en form for forelsket drømmetilstand.

Det medfører blandt andet en surrealistisk sekvens, hvor hun svæver på en lyserød sky omringet af fisk. Sådan er kærligheden jo.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I videoen spiller den transkønnede skuespiller og aktivist Laith Ashley De La Cruz Swifts romantiske partner. Swift har før sagt, at sangen handler om hendes kæreste gennem seks år, Joe Alwyn, og alle de rygter, de har skullet undgå i årenes løb for at beskytte deres kærlighed.

Swift har tidligere udgivet musikvideoer til ‘Midnights’-sangene ‘Anti-Hero’ og ‘Bejeweled’, hvoraf førstnævnte skabte en mindre kontrovers, der fik Swift til at ændre en scene fra videoen.

Noget tyder på, at der er flere musikvideoer på vej. I hvert fald dvæler kameraet i starten af videoen på et pladecover med titlen ‘Mastermind’, hvilket er titlen på endnu en ‘Midnights’-sang.

Og Swifts instruktørkarriere stopper ikke her: Det er også kommet frem, at hun snart skal instruere en spillefilm efter eget manuskript.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af