Efter ansigtslammelse: Nu kan Justin Bieber smile igen – se videoen

Efter ansigtslammelse: Nu kan Justin Bieber smile igen – se videoen
Justin Bieber. (Foto: Screenshot)

Noget tyder på, at Justin Biebers er i bedring efter hans kamp med ansigtslammelse.

Popstjernen delte for nyligt en video på Instagram, hvor han viser, at han nu kan smile igen.

Bieber fik konstateret Ramsay Hunt-syndrom i juni, hvilket blandt andet førte til ansigtslammelse samt udskudte og aflyste koncerter i stribevis.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Senest aflyste Bieber de resterende koncerter på hans verdensturné, blandt andet de koncerter i Danmark, der i forvejen var blevet udskudt.

Få dage efter aflysningen var Bieber dog at finde på scenen, da han gæstede Don Tolivers koncert til Rolling Loud-festivalen i Californien.

Da Bieber aflyste og udskød sin verdensturné i efteråret sidste år, fortalte han, at han stadig var nødt til at fokusere på sit helbred, efter han havde forsøgt at spille en stribe koncerter på sin planlagte turné:

»Sidste weekend spillede jeg ved Rock i Rio, og jeg gav den alt, hvad jeg havde for folket i Brasilien. Men efter at være trådt af scenen, blev jeg overvældet af udmattelse, og jeg indså, at jeg er nødt til at prioritere mit helbred lige nu«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af