Justin Bieber var på scenen til festival få dage efter aflysningen af verdensturné – se videoen

Justin Bieber var på scenen til festival få dage efter aflysningen af verdensturné – se videoen
Arkiv: Justin Bieber på scenen i USA, april 2022. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Sidste uge annoncerede Justin Bieber, at han aflyste den resterende del af sin verdensturné, som var blevet udskudt fra efteråret 2022.

Beslutningen kom i kølvandet på, at popstjernen har kæmpet med sit helbred, siden han blev diagnosticeret med Ramsay Hunt-syndrom i juni 2022.

Derfor har det formentlig overrasket fans, at han få dage efter aflysningen alligevel var at finde på scenen.

Lørdag aften gæstede Bieber nemlig Don Tolivers koncert ved festivalen Rolling Loud i Californien.

Bieber var kun med på scenen under fremførslen af deres fælles sang ‘Private Landing’, så den afmålte spilletid var trods alt ikke sammenlignelig med en mange måneder lang turné.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Biebers turnéaflysning går blandt andet ud over de to koncerter i Royal Arena i marts, der først blev udskudt på ubestemt tid, men altså nu er helt aflyst.

Da Bieber aflyste og udskød sin verdensturné i efteråret sidste år, fortalte han, at han stadig var nødt til at fokusere på sit helbred, efter han havde forsøgt at spille en stribe koncerter på sin planlagte turné:

»Sidste weekend spillede jeg ved Rock i Rio, og jeg gav den alt, hvad jeg havde for folket i Brasilien. Men efter at være trådt af scenen, blev jeg overvældet af udmattelse, og jeg indså, at jeg er nødt til at prioritere mit helbred lige nu«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af