Taylor Swift annoncerer afslutningen på sin Eras-turné

Taylor Swift annoncerer afslutningen på sin Eras-turné
Taylor Swift i Stockholm. (Foto: TAS Rights Management)

Taylor Swifts igangværende verdensturné har stået på siden marts 2023. I år når The Eras Tour imidlertid sin afslutning. Det fortalte Swift i går aftes, skriver Deadline.

Popstjernen befandt sig i Liverpool, i gang med turnéens koncert nummer 100, da hun annoncerede, at The Eras Tour ikke får tilføjet yderligere shows. Dermed slutter turnéen 8. december i canadiske Vancouver.

»Det her er allerførste gang, jeg nogensinde selv har erkendt og indrømmet, at denne turné kommer til at slutte i december«, sagde Swift fra scenen.

»Engang plejede jeg at have hobbyer«, jokede popstjernen, hvorefter hun begyndte at takke publikum.

»I har gjort så meget for at være sammen med os«, sagde hun. »I har lagt planer så lang tid i forvejen. I planlagde, hvad I skulle have på. I lærte sangtekster udenad. I fik jer selv herhen. I fandt ud af parkering. I fandt ud af transport, og jeg vil bruge den 100. koncert på bare at tænke på det og leve i det øjeblik og være her sammen med jer, og I skal bare vide, at jeg værdsætter hver en lille indsats, I gør for at være sammen med os, når dette show når til et trecifret antal koncerter. Så tak!«.

Den omfattende Eras-turné, der tidligere i år lagde vejen forbi Stockholm, har allerede slået rekorden for den mest indtjenende turné nogensinde. Ifølge Deadline har turnéen nu genereret mere end 1 milliard dollar, svarende til næsten 7 milliarder kroner.

Turnéen er blevet foreviget i filmen ‘Taylor Swift: The Eras Tour’, som også har slået en rekord. I december blev den således den mest indtjenende koncertfilm i historien.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af