Shop med omtanke

De bedste gaver til din kaffenørdede ven

Baristaen og kaffeeksperten Clara Aatoft peger på gaver, der vil skabe glæde hos enhver kaffeentusiast.

En kaffevægt og timer

»Så man kan veje af – både vand og bønner. At følge en opskrift gør ens brygning mere ensartet, og så kan man bedre justere smagen til.

Hario Drip Scale er klart den bedste gave. Den har både timer og vægt. Så kan du også holde styr på tiden igennem de forskellige brygprocesser«, siger kaffeeksperten Clara Aatoft.

En flaske kildevand

»Det gør bare en kæmpe forskel – og især for kaffenørden. Og jeg tror faktisk ikke, at så mange er klar over det. Denice er et godt valg, der har et lavt indhold af kalk og bikarbonat, der som tidligere forklaret giver en langt mere ren kaffeoplevelse«.

En kværn

»Der er både gode håndkværne, som laver en-to kopper ad gangen, og så selvfølgelig de lidt dyrere automatiske kværne fra blandt andet Wilfa.

Din kaffenørdede ven har sikkert en kværn derhjemme, men hvad med, når man tager på ferie eller i sommerhus? Der er håndkværnen et godt supplement. Porlex har lavet en god en, der passer godt sammen med en AeroPress.

Bønneabonnement

»Det er en vildt god idé, da man på denne måde får udforsket sine smagsløg og finder ud af, hvor ens præferencer i form af smag ligger.

Flere lokale risterier tilbyder det – også i mængder der kan give mening for de fleste kaffedrikkere«. 

Kalita-tragt

»Jeg har selvfølgelig slået et slag for AeroPress, fordi den laver en god kop kaffe uden så meget pis, men mon ikke din kaffenørdede ven allerede har en? Så er pour over-kaffe måske et forsøg værd. 

Smagsmæssigt er den en del lettere end Aeropress’en, men generelt set kommer kaffens nuancer frem ved begge bryggemetoder.

Tidligere brugte folk meget keramiktragten, men nu er de kommet i stål, og den er også klart flottere at have stående – også i forhold til AeroPress«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af