‘Mad Max: Fury Road’ holder stadig som et retro-computerspil

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden premieren i sommers har internettet haft travlt med at producere adskillige versioner af ‘Mad Max: Fury Road’. Den er kommet som sort/hvid-stumfilm (ikke at der er meget dialog i forvejen), som dog siden er blevet fjernet. Den har fået en forbløffende blid ærlig trailer-behandling. Men det stopper ikke der.

Seneste skud på stammen er en nedbarberet version til et 8-bit-computerspil (teknisk set er det rettere 16-bit, men lad nu det ligge). Selv i den grynede og hakkende version holder den det hæsblæsende action-niveau hele vejen igennem.

Heck, det ser næsten bedre ud end ‘Mad Max’-spillet, der udkom for nylig.

Læs også: ‘Mad Max’: En ørkenvandring uden ‘Fury Road’s vildskab

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af