Instagram tester ’gem kladde’-funktion: brugere er vilde med det men firmaet holder igen

Instagram tester ’gem kladde’-funktion: brugere er vilde med det men firmaet holder igen

Du kender det sikkert: Instagram-billedet er blevet justeret og nøje beskåret, det helt rigtige filter er lagt på og du har endda skrevet en vittig tekst til. Men så får du en besked og skal lige tjekke noget på mobilen. Når du åbner Instagram igen er kladden væk og du skal starte forfra.

Nu ser der ud til, at der måske endelig er et lys for enden af tunnelen: Instagram tester nemlig en ny ’gem kladde’-funktion der lader dig planlægge og dobbelttjekke dine mesterværker i ro og mag.

’Gem kladde’-knappen findes ved at redigere et billede og trykke tilbage. Tidligere blev brugere mødt med en meddelelse om, at alle ændringerne ville blive slettet, men nu får man altså et alternativ: du kan gemme billedet til senere. Kladden bliver gemt i appen og dukker op lige over dine øvrige billeder.

Sådan ser 'gem kladde'-funktionen ud, der lige nu er tilgængelig hos undertegnet.
Sådan ser ‘gem kladde’-funktionen ud, der lige nu er tilgængelig hos undertegnet.

Inden vi alle sammen bliver alt for begejstret, melder Instagram dog ud til TechCrunch at funktionen på nuværende tidspunkt blot er et eksperiment. De har altså ingen konkrete planer om at udrulle opdateringen. Nogle brugere melder allerede at de i kort tid havde mulighed for at gemme kladder men nu ikke længere kan.

Internettet er fyldt med begejstrede meldinger om den lille, men enormt praktiske (og egentlig også efterhånden temmelig standard) tilføjelse. Vi kan kun håbe at Instagram snart tilbyder muligheden som en permanent løsning for alle brugere.

Læs også: Facebook vil give dig bedre reklamer – og viser dem selvom du bruger adblocker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af