Trailer: Steve Coogan kæmper mod midtvejskrisen i ‘Happyish’

Det er en utaknemmelig opgave, Steve Coogan har påtaget sig i ’Happyish’.

Ét er at indtage den altoverskyggende hovedrolle i en kabelserie, noget helt andet er at gøre det som Philip Seymour Hoffmans afløser. I kølvandet på Hoffmans død satte Showtime behørigt dramedy’en på standby, men valgte altså at genoptage projektet senere med Coogan som spydspids. Den britiske komiker kan derfor se frem til en endeløs strøm af sammenligninger med en af nyere tids mest talentfulde skuespillere.

Dømt ud fra teaseren stråler Coogan dog i rollen som midaldrende mand med potensproblemer. ’Happyish’ blander både i titel og teaser melankoli med humor, en ikke helt fremmed krydsning for Coogan, der tidligere har krydret hverdagens tristesse med veloplagt vid i film som ’The Trip’ og ’Philomena’.

Tanken om Philip Seymour i hovedrollen var mildt sagt tiltalende, men det er formålsløst at fokusere på what might have been. Ligesom det er svært at forestille sig, at Showtime har skudt forbi med valget af Coogan.

‘Happyish’ får premiere på amerikansk tv 26. april.

Læs også: Sublim Selvironi – Skuespillere, der karikerede sig selv

Læs også: Steve Coogan – 10 essentielle klip med Englands bedste komiker

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold