Sophie Turner prankede Brooklyn Beckham under photo-shoot

Den britiske skuespillerinde Sophie Turner er et ombejlet navn med sin rolle som Sansa Stark i ‘Game of Thrones’ og med hovedrollen i Marvels kommende ‘X-Men: Dark Phoenix’, hvor hun spiller Jean Grey aka Dark Phoenix. Og i sommer prydede hendes ansigt forsiden af bladet 1883 Magazine, et fotoshoot, der blev foretaget af selveste David og Victoria Beckhams søn Brooklyn Beckham som fotograf.

I ‘The Late Late Show with James Corden’ afslører Turner, at hun snød Beckham til at tro, at hun ikke vidste, hvem hans far var. Hændelsen skete, da Turner spurgte ind til Beckhams tatoveringer, heriblandt en dato på hans arm, som Beckham fortalte var hans fars fødselsdag. I et forsøg på at virke cool og afslappet lod Turner, som om hun ikke vidste, at Brooklyns far ikke var en hvem som helst »Dave«, men selveste fodboldlegenden David Beckham.

Forsidefotografiet endte med at blive et badass billede af Turner siddende på et toilet med en øl i hånden: »Every girl’s dream«, som hun ironisk omtalte fotosessionen i samtalen med Corden.

Læs også: Sophie Turner ligner ondskaben selv i første trailer til ‘X-Men: Dark Phoenix’

Læs også:  »’Game of Thrones’ sæson 8 har flere dødsfald end alle de forrige år«, fortæller Sophie Turner

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold