Se teaseren til det storslåede afsnit 3 af ‘Game of Thrones’

Forventningerne kunne nærmest ikke være højere til afsnit 3 af ‘Game of Thrones’, der byder på den længste kampsekvens i filmhistorien. Det længe ventede opgør mellem The Night King og Team Targaryen ventes at optage hele afsnittets spilletid på 82 minutter.

Afsnittet, der tog over 55 nætter at optage, bliver således også sæsonens længste. Og teaseren lover masser af død og ødelæggelse, når Jon og co. forsøger at lokke The Night King i en fælde med Bran som lokkedue.

I teaseren ser vi desuden Daenerys sige: »De døde er her allerede« til Jon. Er det en slet skjult reference til den fanteori, der siger, at The Night King infiltrerer Winterfell indefra ved at vække de begravede i krypten til live?

Vi får se, når afsnit 3 lander på HBO Nordic 29. april.

Læs også: Sophie Turner taler ud om depression og selvmordstanker – kalder sit forhold til Maisie Williams »destruktivt«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold