‘Stranger Things’-stjernerne leger voksfigurer og overrasker fans på Madam Tussauds

I en upside down-verden ville voksdukkerne på Madame Tussauds Wax Museum pludselig komme til live. Og det er så netop det, de gør.

I et indslag hos Jimmy Fallon har talkshow-værten taget Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Noah Schnapp (Will), Caleb McLaughlin (Lucas) og Sadie Sink (Max) med på Madam Tussauds i New York, hvor skuespillerne stiller sig op som voksdukker.

Flere grupper af fans kommer ind for at tage billeder, og idet kameraet klikker, bliver de overrasket af de levende voksdukker (plus Jimmy Fallon, der har klædt sig ud som Barb). Det er ret underholdende at se, hvor forskrækkede, overvældede og glade de bliver – én pige kan ikke holde tårerne tilbage over at hilse på Bobby Brown.

’Stranger Things’ sæson 3 har premiere 4. juli på Netflix.

Læs også: Vores største håb for ‘Stranger Things’ sæson 3: Nye monstre, færre klicheer og Steves hår

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold