Jerry Seinfeld gør grin med politisk protest fra publikum – »det er et comedyshow, din idiot!«

Jerry Seinfeld gør grin med politisk protest fra publikum – »det er et comedyshow, din idiot!«
Jerry Seinfeld ved Met Gala i 2024. (Foto: Noam Galai/GC Images/ Getty Images)

Under en optræden i Sydney sidste weekend blev Jerry Seinfeld afbrudt af pro-palæstinensiske tilråb fra publikum.

Det fik komikeren, der har vist støtte til Israel efter 7. oktober, til at kommentere situationen fra scenen. Det skriver The Hollywood Reporter.

I en video som Australian Jewish Association har delt fra arrangementet, reagerer Seinfeld på, at der blandt andet råbes »from the river to the sea, Palestine will be free«.

»Vi har et geni, mine damer og herrer. Han har løst Mellemøsten!«, lød det fra Seinfeld på scenen, som fortsatte: »Det er de jødiske komikere, det er dem, vi skal have fat i. Det er dem, der gør alting«.

Seinfeld fortsatte med at gøre grin med den politiske protest, mens de involverede blev fjernet fra salen.

»Bliv ved. De begynder at slå dig om omkring tre sekunder, så jeg ville prøve at få alt din genialitet ud, så vi alle kan lære fra dig. Det er et comedyshow, din idiot! Ud herfra«, rundede komikeren af.

Imens bifaldte publikum Jerry Seinfeld, som fortsatte med at ironisere over, hvordan tilskueren var »kommet det rigtige sted hen til en politisk konfrontation«.

Komikeren har ikke kommenteret hændelsen yderligere. Det er dog ikke første gang, hans shows bliver afbrudt.

Da Seinfeld holdt tale for dimmitenderne på Duke University, var der også pro-palæstinensiske aktivister, der udvandrede. Et standup-show i Virginia i maj bød også på tilråb fra publikum om at redde Gazas børn, ifølge The Hollywood Reporter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af