Kanye West og Frank Ocean var til Met Gala, men kunne ikke være mere ligeglade

Frank Ocean (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

De fleste af os kender sikkert følelsen af at være inviteret til en udklædningsfest, som vi føler, vi ikke kan sige nej til, selvom bare tanken om at finde det rette kostume gør os søvnige – hvis ikke ligefrem halvdeprimerede.

Meget tyder på, at det var lidt både Frank Ocean og Kanye West havde det, da de af den ene eller anden grund valgte alligevel at tage med til nattens Met Gala i New York. Med temaet ‘Camp: Notes of Fashion’ var hele ideen netop at gå hele vejen til kanten – og måske ud over – i modens tegn. Men de to musikere kunne tydeligvis ikke være mere ligeglade.

Frank var hoppet i en sort Prada-anorak, mens det måske var hans enkle læder-desert-boots og stumpede bukser, der var det største modestatement.

Kanye og Kim Kardashian West (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Kanye tog den om muligt skridtet videre og var hoppet i en Dickies-jakke, mens skoene var hans støvlerne selvfølgelig var Yeezys. Og selvom havde seriøse og halvtomme stirren ind i kameraet næsten er blevet hans go-to-look på diverse røde løbere, så var det stadig svært ikke få tænke, at han lignede en, der hellere ville hænge med ungerne derhjemme på sofaen end at agere wingman for sin kones wet-look.

Vi må håbe, at de begge havde det sjovere, når de kom ind til festen.

Læs også: Rød løber: Met Gala blev det overdrevne kostumebal, vi havde håbet på – se aftenens vildeste looks

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold