Top Tracks: Her er ugens seks bedste nye sange

1. Raury ‘Friends’

På trods at, at kvaliteten var noget svingende, bragede unge Raury igennem lydmuren med sidste års debut-mixtape ‘Indigo Child’: Det var ujævnt, men formatet og ideerne var mere end bevis nok for, at man her havde at gøre med en dybt original kunstner. Det var kun begyndelsen. I næste måned kommer debutalbummet ‘All We Need’, og her er så singlen ‘Friends’ med Rage Against the Machine-guitarist Tom Morello som gæst, der slår fast, at det i hvert fald ikke (længere) giver mening at omtale Raury som rapper. Det her er drømmende, fritsvævende pop – lavet til at høre, mens man spiser pizza, hænger i lænestole og kører i pariserhjul. Præcis som Raury gør i musikvideoen. ‘All We Need’ bliver også gæstet af Danger Mouse, RZA og Big K.R.I.T.


darkstar

 

2. Darkstar ‘Stroke the Fire’

De startede med at slå igennem i det elektroniske musikmiljø – i høj grad takket været den geniale ‘Aidy’s Girl’s a Computer’-single, der samtidig lancerede den britiske duos samarbejde med Hyberdub-pladeselskabet. Siden er makkerparret dog gået i en mere synthpoppet retning og skiftede undervejs Hyberdub ud med Warp. ‘Stroke the Fire’ stammer fra det kommende album ‘Foam Island’ (ude 2. oktober), og nummeret er et vidunderligt mærkeligt stykke pop til venstre for midten, der både vil klubben lidt, men så alligevel slet ikke.


3. Post Malone ‘#mood’

Yes, sangen er bare en omskrivning af 50 Cents ‘Window Shopper’ komplet med beat og hooket i omkvædet, men der er et eller andet så dejligt, naivt og internet-agtigt over Post Malones klagesang, der selvfølgelig har et hashtag i titlen og går ud til alle de haters, der sviner Dallas-sangeren til i binærkode på daglig basis. Måske den finder vej til setlisten under vores Soundvenue Session på Rust med ham?

Hør resten af ugens Top Tracks på næste side.

Soundvenue 1 / 2 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold