Soundcloud-rapperen Smokepurpp kommer til Danmark

Soundcloud-rapperen Smokepurpp kommer til Danmark
Smokepurpp.

For et par måneder siden var det Lil Pump, der gæstede Danmark med et rowdy liveshow (og endda formåede at blive arresteret af dansk politi). Nu melder Pumps faste makker og samarbejdspartner Smokepurpp sin ankomst til København.

Det bliver ligesom til Pumps koncert Store Vega, der lægger rammerne til festlighederne, og datoen er 4. marts.

Smokepurpp var en af de oprindelige artister i det, der blev kendt som Soundcloudrap-bølgen og som satte store spor henover hiphopverdenen i 2017 og 2018.

Purrp var nemlig en del af det originale Florida-crew omkring produceren Ronny J og netop Lil Pump, der i høj grad prægede den lyd, der senere blev kendt som Soundcloud-rap. Smokepurpp-tracks som ‘Audi’ og ‘Ski Mask’ var blandt miljøets første undergrundshits og gælder vel nu som en form for kultklassikere.

Senest har bevægelsen mistet en del momentum, hvilket også skyldes, at stjerner som XXXTentacion og Lil Peep er døde, mens 6ix9ine nok skal være i fængsel et stykke tid endnu.

Men Smokepurpp gør altså sit for at holde gang i gryden – senest med udmeldingen om, at han har startet gruppen Gucci Gang sammen med (selvfølgelig) Gucci Mane og Lil Pump.

Smokepurpp (US)
4. marts

Store Vega
Billetpris: 250 kr.

Læs også: Hvordan Soundcloud-rappen brændte ud kun et år efter gennembruddet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af