Se en storsmilende Anderson .Paak spille ‘Ventura’-numre på ‘CBS This Morning’

Anderson .Paak udgav i april sit fjerde studiealbum, det soulede ‘Ventura’, blot et halvt års tid efter det mere hiphoporienterede ‘Oxnard’. Netop de to projekter gav han tre numre fra, da han i weekenden indtog programmet ‘CBS This Morning’.

Multitalentet med det strålende tandsmil spillede to af de absolutte højdepunkter fra ‘Ventura’, førstesinglen ‘King James’ og Smokey Robinson-samarbejdet ‘Make It Better’, og så fik vi også lige en enkelt ‘Oxnard’-sang, nemlig ‘Tints’.

Mens .Paak stod foran med mikrofonen på ‘Make It Better’, sad han, som han ofte gør, selv ved trommesættet og sang samtidig på de to andre – og det lyder ærlig talt virkelig godt. Så er man fan, kan det varmt anbefales at smide de tre videoer på.

Anderson .Paak er lige nu på ‘Best Teef In the Game’-turné i Nordamerika med sit trofaste liveband The Nationals. Det er ikke mere end knap tre måneder siden, Paak og co. senest var i Danmark, men forhåbentlig går der ikke længe, før vi ser dem igen.

Læs også: Anderson .Paak hiver Lil Nas X med på scenen til en countrytrap-afstikker

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold