Wu-Tang Clan udgiver ny ep på fredag

Wu-Tang Clan udgiver ny ep på fredag
Wu-Tang Clan.

Wu-Tang Clan har gang i mange ting i øjeblikket. Et af deres mest prominente projekter er dokumentarserien ‘Of Mics and Men’, som netop har haft premiere på første afsnit på amerikanske Showtime.

Nu ser det så ud til, at der er et form for soundtrack på vej til serien. I hvert fald har gruppen tweetet, at de på fredag udgiver en ny ep med »musik inspireret af serien«, mens der på albumcoveret decideret står, at det er musik fra serien.

Flere detaljer får vi ikke, så det bliver spændende at se, hvad der egentlig er på den her ep – er det blot et soundtrack bestående af gamle tracks eller får vi nyt materiale fra klanen? Kun første episode af serien er ude i USA, så det er svært at sige.

Udover den her dokumentarserie – og altså nu en ny ep – arbejder de forskellige medlemmer på en række andre projekter. RZA står bag en overnaturlig thriller inspireret af Wu-Tang Clans historie i samarbejde med Ghostface Killah og manager Caruso, og så bestilte Hulu rent faktisk også en Wu-Tang-dokumentarserie sidste år, også instrueret af RZA.

Og så er klanen selvfølgelig snart koncertaktuelle i Danmark, når Gods of Rap-turneen svinger forbi Royal Arena 21. maj med Wu-Tang Clan, Public Enemy, De La Soul og DJ Premier.

Læs også: New York dedikerer gadehjørne til Wu-Tang Clan

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold