Big Thief annoncerer deres andet album i 2019 – koncerter i Aarhus og København

Big Thief annoncerer deres andet album i 2019 – koncerter i Aarhus og København
Big Thief.

»Med ‘U.F.O.F.’ er Big Thief nu officielt USA’s bedste indie-band«, skrev vores anmelder som overskrift til bedømmelsen af amerikanernes album fra maj, og ‘U.F.O.F.’ var da også at finde på vores liste over halvårets bedste internationale album.

Men bandet med sanger og sangskriver Adrianne Lenker i front er åbenbart langt fra færdige med 2019. De har netop annonceret endnu et album samt to nye koncerter i Aarhus og København (de spillede sidste uge i Lille Vega).

Det nye album hedder ‘Two Hands’, udkommer 11. oktober, og Lenkers folkede, intense sangskrivning kan høres på den nye single ‘Not’.

»’Two Hands’ indeholder de sange, jeg er mest stolt af. Jeg kan forestille mig synge dem, når jeg bliver gammel«, udtaler Lenker i en pressemeddelelse.

De nye sange kan opleves på dansk jord i foråret 2020, hvor Big Thief gæster først Store Vega i København og så Voxhall i Aarhus.

Big Thief (US)
11. marts
Store Vega, København
Billetpris: 235 kr.

15. marts
Voxhall, Aarhus
Billetpris: 285 kr.

Læs også: Halvårets 15 bedste udenlandske album

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af