Ja Rule har ikke set nogen af Fyre-dokumentarerne – indrømmer, festivalen nok alligevel var lidt bedrageri

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg ville ikke kalde det bedrageri. Mere noget i retning af falsk reklame«, udtalte Ja Rule i Netflix-dokumentaren ’Fyre: The Greatest Party That Never Happened’ under et møde, hvor en medarbejder lagde op til, om der kunne være tale om bedrageri i forbindelse med festivalen og dens markedsføring.

Citatet – såvel som dokumentarfilmen – blev delt, diskuteret og latterliggjort vidt og bredt, mens festivalen gik hen og blev noget nær en legendarisk katastrofe, som Ja Rules partner in crime (bogstaveligt talt), festivalens hovedskaber Billy MacFarland, nu grundet bedrageri sidder seks år i fængsel for.

Da Ja Rule i weekenden gæstede ’Watch What Happens Live’, blev han endnu en gang Fyre-grillet. Ja Rule indrømmer i det lille interview, at han endnu hverken har set Fyre-dokumentaren fra Netflix eller Hulu. Hvorfor? »Jeg gennemlevede det!«, lød svaret, som man måske godt kan sætte sig ind i, må have været tilstrækkeligt.

Under interviewet konfronteres Ja Rule med det førnævnte famøse citat med spørgsmålet om, om han stadig mener, festivalen snarere var falsk reklame end bedrageri. »Jeg tror nu, efter alt blev optrevlet, at det var lidt af begge dele«, indrømmer han.

Men selv bedrageriet har ikke slukket festivaldrømmene for den gæve rapper: »Jeg vil gøre det på den rigtige måde med de rigtige partnere. Og her er, hvad jeg ved: Jeg har verdens største festival, selv hvis den aldrig fandt sted«.

Læs også: Fyre Festival sætter merchandise til salg for at dække million-omkostninger

Læs også: De her 15 scener fra Netflix’ Fyre Festival-dokumentar fik mig til at miste troen på menneskeheden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af