Se Lana Del Rey få fornemt live-besøg til »den mest sexede sang nogensinde«

Se Lana Del Rey få fornemt live-besøg til »den mest sexede sang nogensinde«
Lana Del Rey på Tinderbox.
Foto: Sebastian Apel/Soundvenue

Lana Del Rey turnerer for tiden USA med sin ‘Norman Fucking Rockwell’-turné, hvilket allerede har genereret et par mindeværdige episoder – både i form af duetter med Adam Cohen og Sean Ono Lennon (sønner af henholdsvis Leonard Cohen og John Lennon) og en mindre eftersøgningsindsats, da Del Rey mistede sin vaper.

Forleden nåede turnéen forbi det legendariske amfiteater Hollywood Bowl, hvilket Del Rey besluttede sig for at fejre med en sand perlerække af gæster, der foruden førnævnte Cohen og Lennon også talte ‘Norman Fucking Rockwell’-producer Jack Antonoff, Weyes Blood, Zella Day, Jesse Rutherford og sidst, men ikke mindst ikonet Chris Isaak, der sammen med Del Rey gav en indfølt version af 1989-klassikeren ‘Wicked Game’ iført intet mindre end et sort jakkesæt med striber i pink glimmer.

»Jeg ved ikke, om jeg kan synge den her sang så smukt som ham,« sagde Del Rey ifølge Rolling Stone, da hun introducerede Isaak, og hun lod da også ham tage styringen i duetten, hvor hun i stedet udgjorde smuk luftig backing til hans habile vokal og guitar, der stadig efter alle disse år kan sende dine tanker direkte hen på en sort/hvid-strand i selskab med en topløs Helena Christensen.

»Vi kan ikke være midt i Hollywood og så ikke høre den mest sexede sang nogensinde,« supplerede Del Rey (igen ifølge Rolling Stone), og man kan da kun være tilbøjelig til at give hende ret. Sangen var da også inkluderet på vores anmelderliste over de bedste kærlighedssange nogensinde med begrundelsen: »Det er jo som at have sex med sin egen øregang, det her«.

Du kan se en fanoptagelse af duetten med Chris Isaak forneden.

Læs også: Har Lana Del Rey virkelig forudset #MeToo, Trump og jordens undergang?

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold