Eminem svarer igen på cancel-stemning med ny video

Eminem svarer igen på cancel-stemning med ny video
Eminem. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Eminem har været i vælten den seneste uges tid, og hiphopmedier som XXL Magazine og Hot New Hip Hop har rapporteret om den cancel-stemning, der har floreret på Twitter.

Historien går på, at Generation Z efter sigende forsøger at få Eminem ‘cancelled’ grundet hans kontroversielle tekster, der i over to årtier har været til voldsom debat, mens millennials iler til rapperens undsætning.

Det er specielt linjer fra Eminem og Rihannas 2010-hit ‘Love the Way You Lie’, der har været oppe at vende på sociale medier, men der har altså været aktivitet fra begge sider af grøften.

For eksempel er denne her lille rap blevet set en hel del gange på Twitter den seneste uge.

Nu har Eminem selv meldt sig ind i debatten, og det med en lyrikvideo til nummeret ‘Tone Deaf’ fra sidste års ‘Music to be Murdered By – Side B’.

Og ja, budskabet er rimelig klart. Sammen med videoen har Marshall Mathers nemlig postet et citat fra sangen, der står som en hilsen til den seneste uges stemning:

»I won’t stop even when my hair turns grey (I’m tone-deaf) / ’cause they won’t stop until they cancel me«.

‘Tone Deaf’ er desuden sangen, hvor Eminem namedropper både Bill Cosby og Harvey Weinstein – sidstnævnte i en linje, der også kan forstås som en hilsen til dem, der vil have rapperen ‘cancelled’.

»You think gettin’ rid of me’s a piece of cake? / I’m harder than findin’ Harvey Weinstein a date«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af