Travis Scott benægter at være ansvarlig for Astroworld-dødsfaldene

Travis Scott benægter at være ansvarlig for Astroworld-dødsfaldene
Travis Scott til Astroworld-festivalen. (Foto: Erika Goldring/WireImage/Getty Images)

Travis Sccott er blevet bombarderet med sagsanlæg, siden Astroworld-festivalen i Houston udviklede sig til en katastrofe, hvor ti mennesker mistede livet, og mange flere blev såret.

Over 140 separate søgsmål er der på nuværende tidspunkt, rapporterer CNN. Den amerikanske nyhedskanal kan også fortælle, at rapperen nægter at bære ansvaret for tragedien i Houston.

CNN citerer således retsdokumenter, der viser, at Travis Scott via advokater nægter sig skyldig i anklagerne, der primært drejer sig om uagtsomhed. Rapperens advokater kræver, at søgsmålene bliver afvist.

Udmeldingen fra Travis Scott kommer som nævnt efter en storm af anklager. Blandt andet har 125 Astroworld-gæster slået sig sammen om at sagsøge rapperen for tæt på fem milliarder kroner.

Travis Scott har efter tragedien tilbudt at støtte traumatiserede festivalgæster med terapi, og han har tilbudt at betale ofrenes begravelser – hvilket flere af de pårørende dog har takket nej til. Men Travis Scott ser sig altså ikke rent juridisk som ansvarlig for, hvad der skete til Astroworld.

Koncertarrangørerne fra Live Nation, der afholdt festivalen, har ligesom Scott afvist ansvaret for tragedien, fortæller NME.

Dermed er det retslige efterspil til den katastrofale begivenhed vist for alvor gået i gang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af