J.J. Abrams skal producere ny tv-serie om Michael Jacksons sidste måneder

J.J. Abrams skal producere ny tv-serie om Michael Jacksons sidste måneder

Engang var det sådan, at en bog kom ud, blev læst, og så fandt nogle på at filmatisere den. Men sagen er en helt anden for den kommende bog ‘Before You Judge Me: The Triumph And Tragedy Of Michael Jackson’s Last Days’, der allerede i oktober blev nuppet af Warner Bros. TV med henblik på en tv-udgave. Og nu kan Warner så, dagen inden bogens udgivelse, fortælle via Deadline.com, at ingen ringere end J.J. Abrams (‘Lost’, ‘Star Wars: The Force Awakens’) skal producere serien.

‘Before You Judge Me’ er forfattet af Tavis Smiley og er en fiktionaliseret gengivelse af Michael Jacksons sidste måneder inden hans død 25. juni 2009. Den 50-årige poplegende var et af mediernes foretrukne bytter, og den svært sensitive og angiveligt pilleafhængige Jackson havde en turbulent sidste tid, hvor han også var tynget af at forberede sit comeback-show ‘This Is It’.

J.J. Abrams’ produktionsselskab Bad Robot er gået sammen med Warner Bros TV og Smileys Tavis Smiley TV & Film om at producere serien, der blot er én af tre kommende serier, som er på vej fra Smiley og Warner Bros. Den anden kommer til at handle om Martin Luther Kings liv og er baseret på bogen ‘Death Of A King: The Real Story Of Dr. Martin Luther King, Jr.’s Final Year’, der var en New York Times-bestseller, og den tredje er baseret på Smileys bog om sit 30 år lange venskab med digteren Maya Angelou.

Læs også: Joseph Fiennes skal spille Michael Jackson i ny tv-film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af