‘Stranger Things’-skabere sætter udløbsdato på serien

‘Stranger Things’-skabere sætter udløbsdato på serien
Eleven (Millie Bobby Brown) i 'Strangers Things'.

Tidligere på ugen bragte vi den glædelige nyhed om, at ‘Stranger Things’ allerede er blevet forlænget til en tredje sæson – hele to måneder inden sæson to får premiere på Netflix.

Den populære serie er blevet et flagskib for streamingtjenesten på lige fod med successer som ‘House of Cards’ og ‘Orange Is the New Black’, men nu meddeler skaberne bag, The Duffer Brothers, at de kun har i sinde at lave fire sæsoner af den populære retroserie.

»Vi har i tankerne, at det vil blive en fire sæsons-ting og så ud«, udtaler brødrene i et interview med New York Magazine.

Serien er nomineret til hele 18 Emmyer ved årets prisuddeling, og man kunne snildt forestille sig, at Netflix gerne vil lade den populære serie leve så længe som muligt. Og måske er det netop derfor, at showrunner-duoen ikke kommer med klarere udtalelser.

Duffer-brødrene har allerede luftet tankerne om andre kommende projekter. Til New York Magazine har de blandt andet sagt, at de har en sci-fi-spillefilm i udvikling, som deres næste projekt, der dog kommer til at have en anden tone end nostalgi-trippet ‘Stranger Things’. Men ifølge dem selv er det projekt dog stadig »way, way off«.

Den kommende sæson af ‘Stranger Things’ har premiere på Netflix 27. oktober.

Læs også: Emmy-nomineringer: ‘Westworld’ og SNL er topscorere – ‘Stranger Things’ og ‘The Handmaid’s Tale’ følger efter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af