Jim Carrey taler ud om depression: »Nogle gange er jeg glad«

Jim Carrey taler ud om depression: »Nogle gange er jeg glad«
Jim Carrey i 'Jim and Andy: The Great Beyond'.

Mange har spekuleret i Jim Carreys velvære, efter han tidligere på efteråret gav et meget specielt interview på den røde løber til et modeshow.

Nu taler skuespilleren ud om sit mentale helbred, som tidligere har været præget af depression. I 2004 udtalte han til CBS News, at det føltes, som om »han levede i fortvivlelse«, men i et nyt interview med News fortæller skuespilleren, at han »nogle gange er glad«.

»På nuværende tidspunkt har jeg ikke en depression. Der er ikke nogen oplevelse af depression. Det havde jeg i årevis, men når regnen kommer nu, så regner det, men regnen bliver ikke. Den bliver ikke længe nok til at omslutte mig og drukne mig«, fortsætter skuespilleren.

Jim Carrey
er aktuel med Netflix-dokumentaren ‘Jim and Andy: The Great Beyond’, der går bag om optagelserne på Milos Formans ‘Man on the Moon’, hvor Carrey spillede Andy Kaufman.

Læs også: ’Jim og Andy: The Great Beyond’: Netflix-dokumentar om dengang Jim Carrey forlod Jorden for altid

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af