James Dean vækkes til live med CGI for at spille hovedrolle i nyt krigsdrama

James Dean vækkes til live med CGI for at spille hovedrolle i nyt krigsdrama
Foto: Hulton Archive/Getty Images

Hologram-optrædenerne med afdøde musikere har kronede dage, hvilket blandt andet snart sender Whitney Houston på verdensturné. Men det er ikke kun i musikbranchen, legenderne vækkes til live. Hollywood-ikonet James Dean, der døde i en bilulykke som 24-årig i 1955, har nemlig netop landet en sekundær hovedrolle i krigsdramaet ’Finding Jack’.

James Dean, der er bedst kendt for sin rolle i klassikeren ’Rebel Without a Cause’ fra 1955, skal i den kommende film vækkes til live via CGI-effekter med udgangspunkt i gamle filmoptagelser og billeder. Magic City Films og producer Anton Ernst har ifølge en række amerikanske medier sikret sig rettigheder til genopstandelsen via James Deans familie.

»Vi er beærede over, at hans familie støtter os, og vi vil tage alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at hans arv som en af de største filmstjerner til dato bibeholdes fuldt og fast. Familien ser dette som hans fjerde film; en film, han aldrig kom til at lave. Vi har ingen intentioner om at skuffe hans fans,« lyder det fra Anton Ernst (via Variety).

’Finding Jack’ er baseret på en roman af samme navn af Gareth Crocker. Romanen handler en amerikansk journalist ved navn Fletcher Carson, der, efter at have mistet sin kone og datter i et flystyrt, går ind i Vietnamkrigen. Som krigen når sin ende, må over 10.000 hunde (i bogen såvel som i virkeligheden) lade livet – heriblandt hunden Jack, som journalisten knyttede sig til.

James Dean skal ifølge Consequence of Sound spille rollen som Rogan: En sekundær hovedrolle, som selve bogens plotbeskrivelse ikke umiddelbart afslører omfanget af.

Læs kommentar: Uværdige hologram-koncerter minder mig om et klassisk ‘Black Mirror’-afsnit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af