Brad Pitt sender kærlighedserklæring med ‘Titanic’-nik til Leonardo DiCaprio under Golden Globe-tale

Brad Pitt sender kærlighedserklæring med ‘Titanic’-nik til Leonardo DiCaprio under Golden Globe-tale
Brad Pitt på scenen under nattens Golden Globes. (Foto: Paul Drinkwater/NBCUniversal Media, LLC via Getty Images)

Brad Pitt havde et stort år i 2019 med roste roller i ‘Ad Astra’ og ‘Once Upon a Time in Hollywood’, og ved nattens Golden Globes fik han en velfortjent pris for sin indsats i sidstnævnte.

Han vandt for bedste birolle i kategorien komedie/musical, og stjernen brugte sin tale på at takke de to mennesker, der betød mest for ham i arbejdet med filmen.

Først hyldede han naturligvis Quentin Tarantino – og dernæst »LDC«, Leonardo DiCaprio himself.

»Før ‘The Revenant’ (som DiCaprio vandt sin første Oscar for, red.) så jeg hans medskuespillere acceptere priser og gå op og takke ham overstrømmende. Jeg ved hvorfor. Han er en allstar, en gentleman, og jeg ville ikke være her uden dig, mand. Jeg takker dig«, sagde og tilføjede efter lidt pause:

»Stadig… Jeg ville have delt tømmerflåden med dig«.

Det er naturligvis en reference til ‘Titanic’, hvis slutning i over 20 år har fået folk til at debatere spørgsmålet: Kunne Kate Winslets Rose ikke have delt pladsen med DiCaprios Jack, så han ikke behøvede drukne? Mange mener, flåden var stor nok – og Brad Pitt er altså tilsyneladende én af dem. Se hans tale herunder.

Se alle vinderne ved nattens Golden Globes her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af