Leonardo DiCaprio har et meget nuttet kælenavn til Brad Pitt

Leonardo DiCaprio har et meget nuttet kælenavn til Brad Pitt
Brad Pitt og Leonardo DiCaprio under Cannes-festivalen i 2019. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Brad Pitt og Leonardo DiCaprio havde aldrig spillet sammen før ‘Once Upon a Time in Hollywood’, men har åbenlyst udviklet et af filmbyens mest charmerende venskabsbånd gennem arbejdet med Quentin Tarantinos film.

Forleden skrev vi om et sjældent autentisk podcastinterview med de to, og nu afslører Pitt, at Leonardo DiCaprio har et virkelig nuttet kælenavn til sin kollega, der spiller hans højre hånd Cliff Booth i Tarantinos 60’er-nostalgitrip.

»’Lover’. Han kalder mig ‘lover’«, fortalte han til Entertainment Weekly på den røde løber til brancheprisen SAG Awards i weekenden. »Det er lidt forvirrende, men jeg kører med det«, sagde en grinende Brad Pitt, der under en takketale tidligere på prissæsonen indflettede sit kælenavn til DiCaprio: LDC.

Selvom DiCaprio og Pitt ikke havde ageret sammen foran kameraet før ‘Once Upon a Time in Hollywood’, har de været gode bekendte, siden de slog igennem i Hollywood nogenlunde samtidig i starten af 90’erne.

Men selvom skuespillere af den kaliber indimellem slås om de samme roller – og ikke mindst de samme priser – understreger Brad Pitt over for Entertainment Weekly, at man generelt bakker hinanden op hele vejen.

»Man vil se, at med de fleste af fyrene vil jeg sige, at vi alle hepper på hinanden, vi har alle respekt for hinanden, vi har det sjovt med hinanden. Og det spiller. Og det er ret nemt«.

Brad Pitt er storfavorit til at vinde sin første Oscar 9. februar – for bedste birolle. Leonardo DiCaprio er også nomineret, for bedste hovedrolle, men han spås dog meget små vinderchancer. Og nu fik han jo altså trods alt også sin længe ventede Oscar for ‘The Revenant’ for et par sæsoner siden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af