Denis Villeneuve i kapløb med tiden: Når ‘Dune’ at blive færdig i tide?

Denis Villeneuve i kapløb med tiden: Når ‘Dune’ at blive færdig i tide?
'Dune'.

Denis Villeneuves nyfortolkning af Frank Herberts science fiction-roman ‘Dune’ er snildt en af årets mest ventede film.

Filmen har længe været sat til premiere i december og er en af få storfilm, der endnu ikke er blevet skubbet til 2021 grundet corona. Men pandemien har alligevel formået at stikke en kæp i hjulet på Villeneuves passionprojekt.

I et interview med Shanghai Film Festival fortæller instruktøren, at det har skabt store forskinkelser, at han har været isoleret fra sin faste klipper, mens planlagte reshoots også er blevet udskudt.

»Det har knust min tidsplan. Det bliver en sprint mod målstregen for at nå at færdiggøre filmen i tide«, siger instruktøren, der særligt savner at være i samme rum som sin klipper, der arbejder fra Californien, mens Villeneuve selv er i karantæne i Canada.

»Jeg troede, det ville være muligt at klippe filmen over afstand. Men jeg har indset, hvor meget klipning er som at spille musik med en anden person. Man er nødt til at være i samme rum. Der er en eller anden menneskelig interaktion, spontanitet. En særlig energi i rummet. Jeg savner virkelig at være i samme rum som min klipper. Det er meget, meget smertefuldt«.

‘Dune’ er lige nu planlagt til premiere 17. december. Vi krydser fingre for, at den dato holder!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af