Den populære 90’er-serie ‘Saved by the Bell’ vender tilbage – se traileren

‘Friends’ var ikke den eneste komedieserie i 90’erne, der skildrede seks venners op- og nedture i overgangsfasen mellem ung og voksen.

I starten af årtiet løb ‘Saved by the Bell’ over skærmen, og den blev også særdeles populær for intrigerne i en kulørt seksmandsgruppe på Bayside High School i Californien.

Nu, snart 20 år efter den oprindelige serie, er vennerne tilbage i traileren til fortsættelsesserien af samme navn. Men de er blevet ældre, og de er kommet videre i deres liv. I hvert fald nogen af dem. For mens Zach er gået hen og blevet californisk guvernør, arbejder Will, Jesse og Slater fortsat samme sted.

Serien handler dog ikke kun om de gamle venner, da den nye serie også byder velkommen til en ny årgang, der er parate til at indtage Bayside High School.

Blandt de gamle vender Mark-Paul Gosselaar, Tiffany Amber Thiessen, Elizabeth Berkley Lauren og Mario Lopez tilbage.

De nye skuespillere tæller blandt andre: John Michael Higgins, Belmont Cameli, Dexter Darden, Mitchell Hoog og Alycia Pascual-Peña.

‘Saved by the Bell’ bliver rullet ud på den nye amerikanske streamingtjeneste Peacock den 25. november. Det er endnu uvist, om serien eller streamingtjenesten kommer til Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af