‘To All the Boys’-kærlighedsdramaet fortsætter i Seoul – få dit hjerte knust af traileren til ‘XO, Kitty’

‘To All the Boys’-kærlighedsdramaet fortsætter i Seoul – få dit hjerte knust af traileren til ‘XO, Kitty’
'XO, Kitty'. (Foto: Netflix)

Den populære Netflix-filmserie ‘To All the Boys’ er på vej med spinoff-serien ‘XO, Kitty’, der foregår i Seoul .

Der er stadig lige så meget kærlighedsdrama som i de tre film, men fokus er flyttet til lillesøsterkarakteren Kitty Song-Covey, der uanmeldt flytter hele vejen fra USA til Sydkorea for at overraske kæresten Dae, men finder ud af, at han har en anden kæreste i Seoul.

Det er noget af en overraskelse for Kitty, der ellers troede de var et perfekt match. Se den pinlige genforening mellem Kitty og Dae på Korean Independent School of Seoul (KISS) her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kitty og Dae mødte hinanden i New York i den tredje film i serien ‘To All the Boys: Always and Forever’, der fulgte storesøsteren Laura Jean og er baseret på den tredje og sidste bog i forlægget af Jenny Han.

Forfatteren er både skaber, manuskriptforfatter og producer på serien så der er god chance for, at både komikken og kærligheden fra resten af kærlighedsbrevsfranchisen fortsætter.

Hovedrollerne Kitty og Dae er begge spillet af de samme skuespillere, der udfoldede dem på film, Anna Cathcart og Minyeong Choi.

Udover de to er blandt andet også Gia Kim, Anthony Keyvan og Sang Heon på den unge rolleliste.

‘Xo, Kitty’ kan ses på Netflix fra den 18. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af