Twitter-chef havde en fest, da Facebook gik ned

Twitter-chef havde en fest, da Facebook gik ned
Jack Dorsey. (Foto: Joe Raedle/Getty Images)

Jack Dorsey, manden bag Twitter, kunne ikke holde sig i skindet, da alle Facebooks tjenester – heriblandt Instagram, WhatsApp og Facebook selv – gik ned i seks timer i går aftes.

I stedet kastede han sig ud i sarkastiske tweets, der på den ene eller anden måde gjorde grin med Facebooks problemer.

Det hele startede, da en person så Facebooks domæne listet som til salg på en side, hvorefter Dorsey spurgte: »Hvor meget?«.

Herefter kastede han sig ind i en samtale mellem Twitters officielle profil og kontoen for WhatsApp – Facebooks beskedtjeneste, der var en del af nedbruddet.

For da nedbruddet ramte, var det ironisk nok kun på Twitter, at alle Facebooks tjenester kunne kommunikere. Og det gjorde WhatsApp så, da de hilste på Twitter, som samtidig oplevede en massiv tilstrømning af brugere.

Her kunne Dorsey heller ikke helt dy sig, men kastede derimod en stikpille af sted mod WhatsApp, der gik på deres krypterede beskeder, som flere gange har været under kritik for slet ikke at være så krypterede.

Selvom Dorsey formentlig mente de fleste jokes kærligt (eller i hvert fald ikke helt ondsindet), var det dog lidt akavet, da Twitter senere selv blev ramt af problemer med ustabile forbindelser.

Her blev platformen nemlig sat under så meget pres af de brugere, som valfartede til efter Facebooks tjener gik ned.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af