Selena Gomez forlader sociale medier efter Instagram-førsteplads

Selena Gomez forlader sociale medier efter Instagram-førsteplads
Selena Gomez. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Først blev hun Instagrams mest fulgte kvinde. Derefter vinkede hun farvel til sociale medier.

Selena Gomez annoncerede torsdag, at hun tager en pause fra platforme som Instagram og TikTok, fordi hun simpelthen er for gammel til alt det drama, der udspiller sig online. Det skriver Billboard.

»Jeg elsker, hvem jeg er. Jeg er ligeglad. Først bliver jeg kaldt stor, så er jeg ikke, og jeg er ligeglad«, sagde hun i en live-stream på TikTok.

»Så ja, jeg tager en pause fra sociale medier, fordi det er lidt åndssvagt. Og jeg er 30 år, jeg er for gammel til det her«.

Pausen fra de sociale medier kommer efter en turbulent tid, hvor Gomez har været ufrivilligt fokus for adskillige kontroverser online.

Først under årets Golden Globes, hvor hun endnu en gang blev offer for voldsom kropsudskamning og derefter med en tilsyneladende verserende beef mellem hende og Hailey Bieber.

Sagen, som ellers lod til at være begravet ganske fredsommeligt, er eskaleret i denne uge, efter de to kvinders fanbaser har pustet til gløderne online og anklaget Bieber samt Kylie Jenner for at tilsvine Gomez.

Det er ikke første gang, at Gomez tager en pause fra sociale medier. Hun har tidligere været væk i fire år, imens hendes ansatte håndterede hendes profiler, hvilket hun talte ud om sidste år:

»Det har ændret mit liv fuldstændigt«, forklarede hun. »Jeg er mere glad, mere til stede, og jeg er mere forbundet med andre«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af