Cara Delevingne åbner op om egen sårbarhed – understreger vigtigheden af selvtillid

Cara Delevingne åbner op om egen sårbarhed – understreger vigtigheden af selvtillid
Cara Delevinge i ‘Paper Towns'

Modellen og skuespilleren fortæller i en ny essay om sin søgen efter andres accept, da hun som 16-årig begyndte at arbejde som model.

»Jeg overgav mig til industriens godkendelsesproces. Jeg følte, at jeg skulle valideres af alle. Derfor glemte jeg, hvem jeg var, og hvad det betød at være lykkelig, hvad det betød at være succesfuld. Jeg tror, det skyldtes et dybtfølt ønske om at få folk til at elske mig«, skriver Cara Delevingne i essayen ‘At få andres accept er ikke det vigtigste’ til Time Magazines nye site Motto.

Den 23-årige englænder skriver videre, at det gik op for hende, at karrieren ikke var det vigtigste i livet, og at hendes modelbedrifter ikke gjorde hende lykkelig.

»Jeg bruger mere tid på at lave noget, jeg elsker. Og jeg har formået at skabe bedre resultater på grund af det«, skriver hun.

Sidste år debuterede Delevingne for eksempel som skuespiller i ‘Pan’ og ‘Paper Towns’, og i år skulle hun blive aktuel i seks film, blandt andet ‘Zoolander 2’, der som bekendt lige er udkommet.

Det handler om at finde en balance i livet, skriver Delevingne, og selv om hun stadig føler, at hun har meget at lære, så gider hun ikke længere jagte andres anerkendelse.

»Lige meget hvor mange, der kan lide dig og dit arbejde, så betyder det intet, hvis du ikke kan lide dig selv«, slutter hun.

Det er selvfølgelig ikke en ny pointe, men det er altid fedt, når rollemodeller erkender, at livet ikke er en dans på roser, selv om millioner af fans elsker én. Hatten af for det.

Læs også: Cara Delevingne mener en dislike-knap på Facebook kan »gøre skade«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af