Beyoncé bakker alligevel op om Ivy Park-kollektion med ny kampagne

Da vi skrev om den nye Ivy Park-kollektion i fredags, var vi måske lidt hurtige til at betvivle Beyoncés dedikation til brandet, som hun lancerede sammen med Topshop i april. Eller vi holder fast i, at superstjernen ikke lige frem har fyldt sin Instagram eller garderobe med brandets tøj, men nu har hun i det mindste meldt sig under fanerne igen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af Beyoncé (@beyonce) den

Netop på Instagram har Beyoncé nemlig delt to nye kampagnebilleder, hvor hun er iklædt dele af kollektionen. En camouflageprintet parkajakke og logo-tights og -crop top. Hun har også delt en video, der helt i tråd med hendes stil og den første Ivy Park-promovideo er en motivationsmonolog, hvor Beyoncé fortæller om, hvordan hun skubber sig selv og sin krop til det yderste.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun fortæller, hvordan hun tænker på den ene person, hun elsker mere end noget andet i verden, samtidig med at billeder af hendes datter Blue Ivy, der også har inspireret tøjmærkets navn, ruller over skærmen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af Beyoncé (@beyonce) den

Ivy Parks website kan man se mere af kampagnen i en video. Kollektionen er til salg nu hos Topshop.

Læs også:
Ivy Park er klar med ny kollektion – men hvor er Beyoncé?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af